History Parent Page Header-Tablet

De wereld van Suzi Wan®

NOTRE HISTOIRE image

Onze geschiedenis

Het verhaal van Suzi Wan® begon in 1974, toen een zakenman de vele exotische smaken die hij tijdens een reis door Azië ontdekt had, terug in Nederland niet kon vinden. 
Hij besloot zijn recente culinaire ontdekkingen te delen door Suzi Wan® te creëren: het eerste merk van Aziatische producten in Europa.


Hij liet zich voor de naam van zijn nieuwe merk inspireren door de populaire roman 'De wereld van Suzie Wong', het verhaal van een jonge Engelse schilder die naar Hongkong gaat om inspiratie op te doen. Daar ontmoet hij het mooie, jonge meisje Suzie Wong, op wie hij verliefd wordt. 


In 1981 kocht de Mars Group het merk Suzi Wan®, dat uitgroeide tot hét merk dat je dagelijkse maaltijden een Aziatisch accent geeft.

Ons doel

Ruim 45 jaar later is het doel van Suzi Wan® nog onveranderd: iedereen in Europa kennis laten maken met de culinaire cultuur van Azië. Om dat te bereiken, biedt het merk een uitgebreid assortiment producten die alle ingrediënten bevatten om thuis je favoriete Aziatische recepten te bereiden.

Met Suzi Wan® geef je je maaltijden Aziatische kleuren en pit!

all recipes Suzi Wan
Recepten

Recepten met producten van Suzi Wan®

Bekijk alle recepten met onze producten

Ontdek